Inschrijvingsformulier spellendag zaterdag 11 september 2021

Op 11 september vanaf 13u30 organiseren we opnieuw een spellendag. Omdat we in het CC spelen, moeten de versoepelingen voor het CC eerst nog goedgekeurd worden door de preventieadviseur. Deze goedkeuring gebeurt net voor of na onze spelavond. Daarom werken we nog steeds met reservatie.

Als de preventieadviseur zijn zegen geeft is het mogelijk dat we kort voor de aanvang van onze spellendag een heleboel corona-regels kunnen laten vallen.

De plaatsen zijn beperkt. Daarom delen we onze spellendag op in 2 blokken, om zoveel mogelijk mensen de kans te geven deel te nemen. Het eerste tijdsslot is van 13u30 tot 18u15. Het tweede blok begint om 18u45 en eindigt om 23u30.

Inschrijven kan via het onderstaande formulier. Je kan jezelf ook opgeven voor een 2e tijdsslot maar dit wordt enkel goedgekeurd als er nog plaatsen over zijn. Je krijgt ten laatste op 10 september een antwoord.

Hieronder vind je alle maatregelen:

– Je moet jezelf aanmelden via onze website. Nadien krijg je bericht over jouw deelname.

– Als je ziektesymptomen vertoont blijf je thuis. We stellen het op prijs dat je ons hiervan op de hoogte brengt, dan kan misschien iemand anders in jouw plaats langskomen.

– Bij het binnenkomen van het CC moet je verplicht jouw handen ontsmetten en een mondmasker dragen. Dan volg je de aangegeven pijlen op de vloer richting café Vélodroom.

– Er is een mondmaskerplicht in het hele gebouw. Aan onze speltafels mag je jouw mondmasker afzetten.

– Aan een speltafel mogen er slechts 4 personen plaatsnemen. We staan enkel uitzonderingen toe voor families.

– Er mag niet gegeten worden in het gebouw.