Inschrijvingsformulier spelavond 10 oktober 2020

Op 10 oktober vanaf 16u30 organiseren we sinds lang weer onze spelavond. Dat er enkele dingen anders zullen verlopen door de Corona-perikelen zal je wellicht niet verbazen. Eén van de grote veranderingen is dat je op voorhand zult moeten inschrijven om onze spelavond te bezoeken.

Omdat de plaatsen beperkt zijn geven we voorrang aan leden, maar ook niet-leden zijn welkom indien er nog plaatsen over zijn. Snel inschrijven is sowieso de boodschap!

We sturen jou zo spoedig mogelijk een e-mail of je onze spelavond al dan niet kan bezoeken.

Hieronder vind je alle maatregelen:

– Je moet jezelf aanmelden via onze website. Nadien krijg je bericht over jouw deelname. Deze aanmeldgegevens houden we conform de GDPR-regels een maand bij om aan mogelijke contactopvolging te doen.

– Als je ziektesymptomen vertoont blijf je thuis. We stellen het op prijs dat je ons hiervan op de hoogte brengt, dan kan misschien iemand anders in jouw plaats langskomen.

– Bij het binnenkomen van het CC moet je verplicht jouw handen ontsmetten en een mondmasker dragen. Dan volg je de aangegeven pijlen op de vloer richting café Vélodroom.

– Je neemt direct plaats aan een tafel. Zit je enkel bij naaste contacten dan mag je jouw mondmasker afzetten. Indien niet hou je jouw mondmasker op.

– Drank wordt besteld bij de clubverantwoordelijke die jouw bestelling aan tafel opneemt. 

– Je vraagt een spel aan de clubverantwoordelijke. Deze komt het spel aan tafel brengen. Elk spel wordt slechts door 1 groep gespeeld en wordt nadien “in quarantaine” geplaatst.

– Betalen kan contactloos via payconic en bancontact. Wij ontvangen voorlopig geen cash.